27 februari
Blijf op de hoogte en volg Stephany
08 Maart 2016 | Thailand, Koh Tao
We zouden een boot tocht krijgen maar die is afgezegd wegens slecht weer.. de meiden en ik hebben het roer zelf in handen genomen en hebben er een beauty dagje van gemaakt! We hebben dessert ontbeten, ik had gefrituurde banaan met chocolade ijs en chocolade saus en een blueberry shake, daarna zijn Emma Chantelle Pris en ik gaan winkelen, heb ik mijn nagels laten doen en zijn hun in de tussentijd gemasseerd! S'avonds zijn we naar een ladyboy show geweest... ik denk dat dit voor zich spreekt maar voor diegene die hier geen beeld bij hebben.. ladyboys zijn ontzettend trots dat ze ladyboy zijn, is ook volledig geaccepteerd in Thailand, je hoeft niet eens een dames stem op te zetten! Ladyboys zijn mannen met silicone borsten, meestal dragen ze een pruik en sommige hebben hun eigen haar lang laten groeien en dan meestal geverfd. Sommige zijn ontzettende relnichten, teveel make-up te vrouwelijk willen doen, andere zijn gewoon stille muurbloempjes, dit zijn meestal de mooiste waarvan je niet eens gelooft dat ze mannen zijn! Sowieso hebben de meeste jonge (leeftijd inschatten is hier heeel moeilijk, jong is van 19 t/m 30 schat ik) Thaise mensen al kinder lichaampjes, ze zijn niet zo lang, zijn behoorlijk iel en hebben allemaal maatje xxs dus het is in onze westerse ogen al snel dat ze op een "meisje" lijken. Hoe meer de relnicht zichtbaar verbouwd is met borsten botox en over de top galajurken en hoge hakken, hoe meer roem ze krijgt. Het wil zeggen dat ze rijk is anders had ze het niet kunnen betalen. Dit zijn vaak ook echt de lelijkste! En zeker willen toeristen juist met die types op de foto! Maar dat zien hun dus als compliment. Ik heb een foto van Priscilla en Milou met de rijkste draak van de avond haha!
Heb ik al eens vermeld dat Thaise vrouwen rond hun veertigste een beugel nemen om er zo jonger uit te zien? En vandaag waarschijnlijk ook hun verschrikkelijk kleding met kinderlijke hello kitty printjes, om het jeugdig te maken. Oja tijdens het winkelen heb ik TOMS schoenen gekocht!!! Ik ben gek op dit "one for one" merk! Koop ik een paar schoenen dan krijgen kinderen in een ontwikkelingsland ook een paar!!